Powered by Smartsupp

Darujte parfém. Poradíme vám, jak neudělat chybu.

Parfém patří mezi nejčastější vánoční dárky. A právem! Vůní dokážete darovat krásu, vyjádřit emoci, čichová vzpomínka je tou nejzapamatovatelnější. U nás se nemusíte bát, že se s výběrem nestrefíte do vkusu obdarovaného a parfém tak zůstane nechtěným dárkem… Jak na to?

  

Nakupujete přes náš e-shop? Dejte nám při objednávce do poznámky informaci, že máte parfém jako dárek a my Vám k němu přibalíme zdarma jeho vzoreček. Obdarovaný vůni vyzkouší nejdříve právě na něm no a pokud to nebude „to pravé“ nerozbalený parfém může u nás až do konce ledna 2024 vyměnit za jiný.

Stejně to platí i při nákupu v našem butiku. Tady se ale samozřejmě budeme snažit vybrat parfém, který se bude líbit. Pokud víte, jaký typ vůně nebo jakou ingredienci má ten, pro koho je parfém určen rád, máme zčásti vyhráno. Stejně tak, pokud víte, co z vůní naopak rád nemá. I z takové informace dokážeme vyjít.

Nemusíte ale vědět nic z toho, a i tak je velká pravděpodobnost, že parfémem jako dárkem ohromíte. Po letech zkušeností a vašich reakcí už tušíme, který parfém vede u žen, a který u mužů. Zde jsou naše tipy:

 

Rose Ardoise od Atelier Materi

Odvážná interpretace růže, ve které květina odhaluje svou městskou a minerální tvář.

 

 

Vanille Havane od Les Indémodables

Výjimečný parfém pro výjimečného muže. 

 Vanile Havane

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zpět do obchodu