Powered by Smartsupp
8. května zůstane náš butik na Vinohradské zavřený, v Nerudově máme otevřeno od 11 do 18 hodin. Těšíme se na vás!

Minimalistická péče o pleť - Antonia Burrell

Kosmetika Antonia Burrell je v naší nabídce již od samého začátku a již několik let patří k mým osobním „stálicím“. I když testujeme vše, co do našeho portfolia zařazujeme, a to velice poctivě, k produktům od Antonia Burrell se stále vracím…proč?

Miluji jednoduchost a vlastně až minimalismus. A to i v péči o pleť. Zároveň je moje pleť ex-problematická, v dospívání jsem trpěla velmi silným akné a jsem zastáncem přírodních bio produktů… Až s řadou produktů od Antonia Burrell se mi podařilo naplnit vše, co od kosmetiky očekávám.

Titul_2

 

A tady jsou mé must-have produkty této značky:

Natural Glow – jednoznačně jednička v čištění pleti. Nádherně vonící olej (ta vůně bylin se mi snad nikdy neomrzí), který perfektně odlíčí a vyčistí pleť. Póry nezanáší, pleť je po jeho použití hladká a připravená pro další produkty. K jeho použití stačí jen čisté ruce a trocha vody na opláchnutí…

Forest Dew – zkrášlující voda, která není tak úplně „jen“ voda, ale takový lehký fluid. Nejdříve jsem ji přidávala pro zvýšení hydratace do pleťového krému, postupem času si ale moje pleť navykla tak, že mi krém úplně nahradí. A když mám pocit, že je na pleti vidět únava a nevyspání, stačí místo obvyklých 4-5 pumpiček dát do dlaně třeba pumpiček 15. Pleť je krásně „nacucaná“, jako po intenzivním hydratačním ošetření…opravdu!

Radiant Light – olejové sérum s rakytníkem. Báječná záležitost, která dodá pleti takový skutečně zdravý nádech. Zároveň si jej i spousta mých kamarádek velice chválí jako jeden z nejlepších olejů pro zralou pleť se začínajícími vráskami, pleť vypne, vyživí, a to vše jen při použití 2-3 kapek.

 

Krásný den všem,

Andrea

Zpět do obchodu