Powered by Smartsupp

Prodlužte si léto s osvěžujícími pleťovými vodami

Hydratační mlhy a pleťové vody jsou takový malý zázrak, který vaší pleti okamžitě dodá potřebnou vláhu a osvěžení. Některé můžete nanášet kdykoliv během dne a nemusíte se bát, že si pokazíte make-up, jiné je třeba aplikovat na vyčištěnou pleť. Dodávat pleti hydrataci je potřeba po celý rok, s našim výběrem si ale určitě i prodloužíte pocit léta..

AB

 

Antonia Burrell - Forest Dew

Tuto pleťovou vody je nutné aplikovat na vyčištěnou pleť. Pokud máte v hlavě vzorec, že hydratace rovná se krém, není to pravda. Ona je totiž skvělá i voda! Konkrétně tedy voda Forest Dew s výtažky z vrbovky malokvěté, okurky a levandule. Úžasně osvěží ráno i večer. Mastné pleti nahradí používání krému a té suché ho můžete do krému přimíchat. Pleť vodu doslova "vcucne" a zůstane pak vypnutější a pružnější.

 

Edible Beauty - No.2 Citrus Rhapsody

Pokud hledáte pleťovou vodu s univerzálním využitím, pak je to Citrus Rhapsody od Edible Beauty. Tento sprej obsahuje unikátní směs antioxidantů. Fíky a borůvky poskytují pleti hydrataci, revitalizaci unavené kůže, zatímco vavřín kubébový pomáhá k odstranění přebytečného oleje z kůže. Měsíček zklidňuje unavenou pokožku. Aplikovat můžete kdykoliv během dne na osvěžení, hydratace a pnutí pokožky. Pokud nanesete Citrus Rhapsody na vatový tampon můžete použít i na unavené oči. Dopřejte si povznášející a ovocné aroma citrusových plodů.

 

Merme Berlin - Antioxidační mlha s růží

Potřebujete během dne malý restart? Pak si dopřejte pleťovou vodu Merme Berlín. Jedná se o hydrolát z růže, která má velmi delikátní a zklidňující vůni. Vůně růže harmonizuje psychiku a stabilizuje emoce. Voda má široké použití. Vodu můžete použít kdykoliv během, příjemně vám zafixuje make up, hydratuje a navodí příjemné emoce. Pleť po aplikaci působí zářivě a pokud trpíte na aknózní či přecitlivělou pleť je to voda přímo pro vás!

 


 

 

Zpět do obchodu