Powered by Smartsupp

7 nečekaných způsobů, jak použít produkty Henné Organics

Jestliže již dopřáváte svým rtům extra výživnou péči používáním našeho Lip Serum, nebo jim dodáváte překrásný odstín pomocí tónovacích balzámů Luxury Lip Tint a nebo je vaším oblíbeným produktem Luxury Lip Balm gratulujeme – o své rty se staráte skvěle! Uvažovali jste také o jiných způsobech použití produktů Henné Organics? Zde je 7 dalších způsobů jejich využití, které můžete vyzkoušet!

Fotka1

  1. Lesklá víčka

Taky jste posedlí lesklými víčky, ale nevíte, jak na to? Náš Luxury Lip Balm je ideálním pomocníkem pro tento svěží, šťavnatý vzhled. Ujistěte se, že máte čisté ruce, a jednoduše naneste silnější vrstvu balzámu na obě víčka. Pokud byste ho použili příliš mnoho, žádné starosti. Jednoduše jej rozetřete až ke spánkům pro dosažení mladistvého jasu. Poznámka: Pokud mají vaše póry tendenci se snadno ucpávat, otestujte balzám nejprve na malé ploše, protože obsahuje organický kokosový olej.

  1. Oční stíny x 4

Dochází vám oční stíny? Než se vydáte do obchodu a budete čekat v dlouhé frontě u pokladny, co kdybychom vám řekli, že máte k dispozici rovnou čtyři barvy očních stínů? Možná už znáte naše čtyři tónovací balzámy na rty: Azalea, Bare, Coral a Intrigue. Tyto nádherné odstíny lze totiž použít také jako zářivé oční stíny. Stejně jako balzám na rty můžete pomocí čistých prstů přidat víčkům jemný nádech. Pokud dáváte přednost výraznější barvě, použijte k nanesení štětec a přidejte tak větší krytí a přesnost. Pro lesklý a méně průhledný vzhled doporučujeme odstíny Bare nebo Intrigue, pro zář a třpyt potom odstíny Azalea nebo Coral.

Fotka2

 

  1. Svěží tvářičky

Trocha barvy na tvářích je rychlým a snadným způsobem, jak rozzářit pleť. Ujistěte se, že máte po ruce některé z tónovaných balzámů Luxury Lip Tint, abyste měli narůžovělé tváře doslova na dosah ruky! Jednoduše použijte některou z barev dle vašeho výběru a čistými konečky prstů (případně štětcem na make-up) naneste barvu na tváře. Odstín Intrigue je pro toto použití ideální. Pro světlejší odstíny pleti potom odstín Bare.

  1. Rty bez šupinek, prosím!

Největší nepřátelé dokonalých červených rtů: loupání, praskání ašupinatění. Je důležité, aby byly rty hladké před použitím jakékoli rtěnky, abyste dosáhli zcela bezchybného výsledku. Použijte jeden z našich scrubů na rty Lip Exfoliator (náš oblíbený je Nordic Berries, je totiž přímo „k sežrání“), abyste se zbavili odumřelé kůžičky na rtech.

Fotka3

  1. Podklad = poklad

Pokud jste jako my, chcete si být při nanášení tónovacího balzámu jisti, že barva je nanesena co nejrovnoměrněji. Máte štěstí, protože Lip Serum funguje jako dokonalý podklad! Naneste několik vrstev séra, počkejte, až se úplně vstřebá, a poté naneste preferovaný odstín balzámu. Nejen, že budou vaše rty na dotek měkčí a jemnější, ale i barva na rtech bude vypadat svěžeji a naprosto bezchybně!

  1. Sezóna vrstvení je tu

Podobně jako u séra na rty může náš Luxury Lip Balm V2 posloužit jako podklad pod tónovací balzám pro ty, kteří chtějí slabší odstín rtů a nebo pro ty, kteří mají extra suché rty. Naneste jednu až dvě vrstvy Lip Balm V2 a poté vrstvu vybraného odstínu balzámu Luxury Lip Tint, případně své oblíbené rtěnky.

Fotka4

  1. Mix’n‘Match

Jsme umělci: naše rty jsou plátno a balzámy Luxury Lip Tint malířskými barvami. Pojďme tedy tvořit a kombinovat! Zjistili jsme, že pokud použijete tenkou vrstvu Intrique a poté vrstvu Coral, získáte krásný jahodový tón. Experimentujte s různými kombinacemi našich čtyř odstínů rtů a budete příjemně překvapeni všemi novými zábavnými barvami, které vytvoříte!

 

Zpět do obchodu