Powered by Smartsupp

Pleťové oleje podle typu pleti

Pleťové oleje patří mezi nejžádanější kosmetické produkty posledních let. Přes počáteční nedůvěru si je oblíbila velká skupina žen i mužů a my jsme se rozhodli vám poradit, který olej je vhodný právě na ten váš typ pleti.

Facetune_01-09-2019-19-43-47 

Nejlepší oleje na vrásky a proti stárnutí

Nejúčinnějším olejem proti stárnutí je olej šípkový, např. jednosložkový šípkový olej od Merme Berlin. Dále jsou to oleje arganový nebo jojobový. Velmi vhodným olejem je určitě olej rakytníkový, který u nás najdete v produktu Radiant Light. Obsahuje vitamíny A a E, jež zlepšují pružnost pleti, pomáhají léčit její poškozený povrch, působí protizánětlivě a oddalují vznik vrásek.

Problematická a mastná pleť

Pro mastnou a problematickou pleť jsou nejlepší lehké, též nazývané suché oleje. Například mokřadkový olej, olej z vinných hroznů, brutnákový, olej z kukuřičných klíčků, konopný. Skvělé jsou pro takové typy pleti též antibakteriální oleje - šípkový či levandulový. Z naší nabídky bychom doporučili vysoce aktivní olejové sérum Pure Therapy určené především pro ošetření problematické pleti, která již vykazuje známky stárnutí a je náchylná k tvorbě černých teček.

Smíšená pleť

Smíšenou pokožku je důležité dostatečně hydratovat a zamezit tvorbě nedokonalostí. V tom jsou výborné například oleje jojobový, hroznový nebo pupalkový olej.

Suchá pleť

Pro suchou namáhanou pleť, náchylnou k podráždění a častým alergiím je úžasným pomocníkem ricinový olej obsažený v čistícím oleji Natural Glow, šípkový či arganový olej. 

Zpět do obchodu