Powered by Smartsupp

Nicolaï s podtóny Guerlain

Narodit se do rodiny slavného jména, jména, které v určitém oboru opravdu něco znamená a snažit se ve stejném oboru prosadit se, může být velmi náročné. Mezi ty pracovité a cílevědomé ženy, kterým se toto opravdu povedlo takříkajíc „se vší parádou“ můžeme bez pochybností zařadit Patricii de Nicolaï.

PATRICIA & AXEL 3 (kopie)

 

Příslušnost k rodu Guerlain ji vlastně předurčuje k tomu mít všechny předpoklady stát se vynikající parfémářkou. Od malička vyrůstat obklopená vůněmi, kdy parfém je něco, co prostě každý den používáte, perfektně znáte každou jeho ingredienci a ve volných chvílích si tu a tam nějaký namícháte, může být na jedné straně jednoduchou vstupenkou do světa parfémářů, na straně druhé komplikace.

Před více než třiceti lety, kdy Patricie „dorostla“ do věku, kdy víc, než co jiného chtěla být samostatná, bylo nemyslitelné, aby se parfémářem stala žena. A Patricii se to povedlo…Mohutně povzbuzovaná svým manželem založila v roce 1989 vlastní značku, Nicolaï Parfumeur-Createur. Ta dnes patří mezi skutečnou špičku v oboru niche parfémů známou po celém světě.

DEVANTURE_BOUTIQUE_MARBEUF (kopie)

 

Sílu Patricie Nicolaï a všech lidí, kteří za značkou dnes stojí, nejlépe ukazujte fakt, že v době celosvětové krize tohoto roku otevřela na začátku října svůj již osmý samostatný butik v Paříži. Ano, čtete správně, Nicolaï je parfémářskou značkou s největším počtem vlastních parfumérií v Paříži, mekce parfémářství.

Nejnovější butik Nicolaï se nachází na 18 rue Marbeuf, v tzv.« Zlatém trojúhelníku», vedle Champs-Elysées. Jeho interiér je prosycený nevtíravou noblesou a samozřejmě vůněmi. Nicolaï vedle parfémů nabízí také širokou škálu vůní interiérových, svíčky, difuzéry a parfémové spreje, kterými můžete svému domovu dodat francouzský šarm a nezaměnitelnou atmosféru.

DSC_7743 

Již několik let jsme hrdým partnerem značky Nicolaï. V našem butiku a na e-shopu najdete většinu parfémů značky, to nejzásadnější z nabídky interiérových vůní a samozřejmě novinky. Tou poslední je Hair Mist Patchouli Intense, kdy Patricie převedla svou světově nejprodávanější vůní Patchouli Intense do olejové podoby a vy ji teď můžete dopřát svým vlasům….Vydrží opravdu dlouho...

Zpět do obchodu