Powered by Smartsupp

Přirozené líčení přírodní kosmetikou během pár minut

Ráno nemáte příliš času, ale chcete se rychle a efektivně nalíčit? Toužíte se cítit skvěle během celého dne?

Přinášíme Vám tipy na úžasně přirozené denní líčení, které zaujme a ušetří Váš čas, peněženku i zdraví, neboť Vám postačí velmi málo základních produktů naší přírodní kosmetiky Ere Perez. Kosmetika Ere Perez je veganská, složená z přírodních a minerálních složek, bez chemických látek, bez BHT a BHA, nano částic, parabenů, parafínů, chemických vůní a petrochemie.

Základem šťavnatě vypadající nalíčené pleti je výběr správného makeupu. Na hydratovanou a nakrémovanou pleť nanesete Make-up ovesné mléko. Odstín zvolte podle tónu Vaší pleti. Máte pleť spíše světlou, světlou s růžovým nádechem či více opálenou?

Make-up

 

Zdravě vypadající pleti velmi přidá použití tvářenky. Neříká se jí pro nic za nic “zdravíčko”. Usmějte se a Vaše líčka budou krásně viditelná. Na ně poté za Vašeho úsměvu jednoduše naneste pomocí prstu krémovou tvářenka, odstín Healthy. Jedná se o multifunkční líčidlo. Kromě tvářenky ho můžete použít i jako rtěnku na rty nebo jako oční stíny! 3v1! Výborný produkt také na cesty, kdy se nám každé místo navíc v naší hygienické taštičce hodí.

Po použití tvářenky šáhněte po bronzeru. Ten zvýrazní Vaše lícní kosti a rozjasní Vaší pleť. Eco Vegan štětcem naneste rýžový bronzer těsně pod lícní kosti. Můžete ho lehce nanést také na bradu, na čelo těsně pod vlasy a na nos. Docílíte tak přirozeně vypadající opálené pleti.

Pudr_stetec

 Zvýrazněné obočí dokáže dělat zázraky. Oči díky němu vyniknou a říká se, že jsou přece bránou do duše! K tomu Vám skvěle poslouží Mandlová tužka na obočí - Perfect.

Pokud si chcete přece jenom více pohrát s líčením očí, doporučujeme naší paletku s odstíny pro denní nošení a to Heřmánkové oční stíny - Lovely. Líčení Vám zabere o trochu více času, ale výsledek bude stát určitě za to.

Oči

 

Pro většinu žen je ten nejdůležitější produkt dekorativní kosmetiky řasenka. Dokáže skutečné divy. Mandlová řasenku, černou naneste na své řasy. Vrstvěte. Naneste první vrstvu, nechte chvíli zaschnout a postup zopakujte tolikrát, abyste byla s líčením Vašich řas spokojena.

Výsledný efekt můžete lehce zafixovat Transparentním kukuřičným pudrem. Myslete ale na to, že méně je více. S pudrem to nepřehánějte. Přepudrovaná pleť působí zbytečně starší než je. Výborným pomocníkem pro rozjasnění pleti po líčení nebo během dne může být osvěžení Edible Beauty - No. 2 Citrus Rhapsody – pleťovým tonikem. Pleti dodá vláhu a živiny. Vaše pokožka Vám poděkuje.

Edible

Toto líčení Vám zabere jen pár minut a výsledek stojí za to. Pleť je rozjasněná, vyživená a mladistvá. Líčení zvýrazňuje Vaši přirozenou krásu a pomáhá Vám cítit se božsky a sama sebou během celého dne.

 

 

 

Zpět do obchodu