Powered by Smartsupp

Barbara Herman, zakladatelka Eris Parfums

Ve světě parfémů existuje řada osobností, které přetvářejí naši představu o vůních a jejich významu. Jednou z těchto vizionářek je Barbara Herman, zakladatelka značky Eris Parfums, autorka blogu Yesterday's Perfume a autorka knihy "Scent and Subversion: Decoding a Century of Provocative Perfume". Její příběh je inspirativní poučení o vášni, odvaze a nekonečné lásce k parfémům.

 

 

Barbara Herman není jen tvůrkyní parfémů, ale také sběratelkou a vypravěčkou příběhů o vůních. Její cesta do světa parfémů začala v roce 2008, kdy začala sbírat vintage parfémy a zároveň sdílet své dojmy na svém blogu Yesterday's Perfume. Tento blog se brzy stal důležitým místem pro milovníky parfémů, kde mohli sdílet své vášně, zkušenosti a objevy.

Jedním z vrcholů v kariéře Barbary Herman bylo rozhodnutí vytvořit vlastní značku parfémů. Tím se zrodila značka Eris Parfums, která nese její osobní vizionářství a vášeň k parfému. Eris Parfums nabízí luxusní, ručně vyráběné vůně, které kombinují klasické prvky s moderním espritem. Každá vůně je vyjádřením osobního příběhu a emocí Barbary Herman.

Jedním z nezapomenutelných přínosů Barbary Herman pro svět parfémů je její kniha "Scent and Subversion: Decoding a Century of Provocative Perfume". Tato kniha je hlubokým průzkumem historie parfému a jeho vlivu na společnost během posledních sto let. Barbara v knize podrobně zkoumá technické inovace, módní trendy a sociální kontexty, které formovaly vnímání vůní. "Scent and Subversion" je neocenitelným zdrojem poznání nejen pro milovníky parfémů, ale i pro ty, kteří se zajímají o historii módy, umění a společnosti jako celku.

Barbara Herman je pravým příkladem toho, že vášeň a odhodlání mohou vést k vytvoření něčeho mimořádného. Její příběh je připomínkou toho, že vůně mají moc spojovat nás s našimi emocemi, vzpomínkami a sny. Její tvorba a příběhy jsou inspirací pro všechny, kteří touží objevovat krásu a sílu parfémů.

Zpět do obchodu