Powered by Smartsupp

Vítejte v SUPER(skin)MARKETU

Co kdyby se nakupování v supermarketu stalo vaší novou oblíbenou částí každého dne? Všichni známe 3 nezbytnosti pro vaření: máslo, smetanu a olej. VERSATILE PARIS s potěšením představuje své první 3 produkty péče o tělo, které tvoří 3 základní prvky krásy pro péči o vaši pleť. 

 

Představte si, že jste v supermarketu a hledáte dokonalé koření pro váš letní salát. Je to jako SUPER(skin)MARKET, kde každý produkt splňuje potřeby vaší pleti, nabízí hydrataci, svěžest a jemnost.

 

LE BEURRE DOUX * Čistící a exfoliační tuhé mýdlo 

Aktivní látky: lískový oříšek, káva, bambucké máslo * Parfemace: gurmánská, kořeněná, jemná, kávová

 

L'HUILE VINAIGRETTE * Suchý olej na tělo, obličej a vlasy 

Aktivní látky: mrkev, celer, řeřicha, fenykl, tymián * Parfemace: solární, hřejivá, měkká, ambrová, citrusová

 

LA CRÈME ENTIÈRE * Hydratační tělový krém 

Aktivní látky: aloe vera, špenát, okurka * Parfemace: krémová, jemná, pižmová, pudrová

 

 

 

 Co je ještě dobré o této kolekci vědět:

Vyrobena ve Francii.

Na produktech značka pracovala se dvěma partnery: jedním v Bretani, kde vyvíjeli olej a krém, a jedním na jihu Francie, kde bylo vyvinuto tuhé mýdlo. Trvalo téměř 2 roky, než bylo dosaženo dokonalých textur, vůní a formulí.

Jak vyráběli?

Stejně jako u všech produktů VERSATILE PARIS, jde i zde o produkty co nejčistší, které jsou co nejšetrnější k pokožce. Jejich produkty péče o tělo obsahují minimálně 93 % ingrediencí přírodního původu, jsou veganské, netestované na zvířatech, bez nebezpečných ingrediencí (ftaláty, parabeny, BHT/BHA, UV filtry, barviva, CMR, přísady, silikony, PEG / PPG, fenoxyethanol, mikroplast...), produkty jsou také bez alergenů. Minimalistické formule obsahují pouze to nezbytné a skutečně účinné. 

 

Jaká je doba trvanlivosti?

Všechny produkty mají PAO 12 měsíců. Tuhé mýdlo může nahradit 2 až 3 balení klasického sprchového gelu (na základě 1-2 použití / den). Olej na tělo, obličej a vlasy můžete používat mezi 6 měsíci a 1 rokem (v závislosti na frekvenci a oblasti použití). Tělový krém vydrží přibližně 6-8 měsíců (na základě 1-2 aplikací / den).

 

Jak je to se udržitelností?

Stejně jako obvykle se značka snaží vyrábět žádoucím a odpovědným způsobem. Tuhé mýdlo je zcela spotřebovatelné, olejová lahvička a krémový kelímek jsou vyrobeny ze skla, skládací krabičky jsou vyrobeny z recyklovaného papíru, etikety jsou vyrobeny z biologicky odbouratelného plastu, kryt a víčko jsou vyrobeny z plastu, protože aktuálně není jinou možnost. Vše je samozřejmě recyklovatelné.

 

Jsou produkty voňavé?

Samozřejmě! Smyslový zážitek a vůně jsou pro značku velmi důležité. Nebylo záměrem dělat odvozené produkty, takže vůně jsou od parfémů odlišné, ale dokonale ladí s jejich "vesmírem": jsou sladké, genderově neutrální, návykové. V každém výrobku je 2,5 % parfému, aby byl zážitek z jejich používání příjemný ale zároveň nenahrazoval následné použití vaší oblíbené vůně.

 

Jaká je cílová skupina zákazníků?

Všechny produkty VERSATILE PARIS jsou genderově neutrální, pro muže i ženy. Jsou také vhodné pro citlivou pokožku a těhotné ženy. Nelze je doporučit pro děti, protože nebyly provedeny potřebné testy, aby toto potvrdily.

 

 

 

Zpět do obchodu