Powered by Smartsupp

Limitovaná edice výjimečné letní vůně

Sdělení pocitů na flakonu parfému? Prohlášení k létu, k lásce, úvaha, nabídka ke hře každému, kdo flakon nebo jeho krabičku vezme do rukou. Pro Michaelu Fenkl byla tvorba pro značku Pigmentarium nejen výzvou, ale i splněným přáním. Protože jsou to právě vůně, které podněcují její představivost a pomáhají její mysli cestovat i znovuprožívat vzpomínky.

A_3_CAMPAIGN (kopie)

 

Na počátku byla proto jen vůně a čistý list papíru.  „Kde jsi, když jsi zticha?“

Myšlenky upoutané k letní noci na břehu moře, dovedly Michaelu k formulování manifestu, do kterého vyjádřila pocity inspirované vůní Paradiso...

 

Už není třeba utíkat před hlukem.

 

Protože v této jímavé něze našich výrazů

je ztělesněna veškerá agonie

lidské touhy jednoho po druhém

a veškerá extáze toho,

že člověk je přijímán

ve své neskryté podobě.

 

A tak připíjím této noci,

 

neboť už navždy toužím být

 

paralyzovaná

 

svým vlastním

 

rájem.

 

Hra se slovy a city se přenáší i na krabičku, jejíž originál autorka pokryla vzkazy a postoji. V přesné grafické podobě byla tato předloha přenesena na flakony a krabičky limitované sběratelské série parfému Paradiso, včetně sloganu celého díla: „Paralysed by my own paradise“. 

Limitovaná kolekce parfému Paradiso byla v Evropě uvedena 15.5.

 Na trhu bude pouze do vyprodání jediné výrobní série. Cena limitovaného kusu se neliší od klasické podoby parfému a je dárkem domu Pigmentarium všem klientům, kteří se stejným zapálením sdílejí nadšení pro nové umělecké a výrazové formy.

Zpět do obchodu