Powered by Smartsupp
V pátek a v sobotu máme otevřeno v obou našich prodejnách, v neděli a v pondělí se na vás budeme těšit v Nerudově. Hezké Velikonoce!

Proč jsou niche parfémy unisex?

Při setkání se s niche parfémy se také setkáváte s informací, že jsou unisex. Že je čistě na vás, jak vůni cítíte. Jakou si vyberete. Žádné vodítko ve stylu mužská či ženská vůně zde neexistuje. Proč? Jak se v nich vyznat? Jak se odprostit od zajetých předsudků?

Z reklam u mainstreamových značek parfémů se na nás valí vůně, které se prezentují společně s tvářemi slavných osobností. Potkáváme se s Keirou Knightley společně s vůní Chanel či s Robertem Pattinsonem ve spojení s parfémem Dior.  Jedná se zde pouze o marketingový a psychologický krok, kdy při spojení známé tváře a parfému, se tato vůně stává atraktivnější.

pochon + Musc-Ambre gris 12mo copy

Ale niche parfémy jsou unisex. Jedná se o tradiční záležitost ve světě parfumářského průmyslu. A také o fakt, že každý člověk vůně cítí jinak a nechceme se zde svázat žádnými pravidly a genderovými předsudky. Jste muž a voní vám růže? Vanilka? Kadidlo nebo pačuli? Či jste žena a dáváte přednost dřevu, pižmu či jasmínu nebo fíkům? Vše je v pořádku. Neexistují zde žádná pravidla, žádné předsudky. Niche parfémy oplývají natolik překvapivými kompozicemi a kombinace vůní jsou zde natolik jedinečné, že rozdělení vůní na pánské a dámské je naprosto zbytečné a nemístné.

Se svým partnerem si například můžete vybrat vůni, kterou budete používat oba dva. Budete spokojeni jak se svojí vůní, tak s vůní vašeho protějšku. Nikde není psáno ani dáno jaká ingredience či kombinace je čistě dámská či pánská. Niche parfémy vás svým odkazem podporují ve svobodě a jedinečnosti. S žádnými zajetými škatulkami se zde nesetkáte. Výběr necháme čistě na vás. Šáhněte tak po parfému, který bude vyjadřovat vaši osobnost ve své nejpřitažlivější podobě.

 

Zpět do obchodu