Powered by Smartsupp

Bloc Hyalin - malý zázrak do každé koupelny

Bloc Hyalin od Féret je skutečný zázrak....100% přírodní kamenec draselný si poradí nejen s nepříjemnými pachy, ale pomůže Vám při holení nebo boji s opary...

Již od roku 1878 FÉRET PARFUMEUR vyrábí BLOC HYALIN dle stejných požadavků na kvalitu, aby byla garantována ta nejvyšší možná kvalita a nejlepší péče o pokožku. BLOC HYALIN je vyroben ze 100% kamence, přirozeně se vyskytujícího minerálu (kamenec draselný). Na trhu se vyskytují výrobky podřadné kvality, které jsou vyrobeny ze syntetického kamence amonného nebo syntetického kamence draselného. Přírodní kamenec draselný je průsvitný, nepravidelný a žíhaný jako mramor. Syntetické varianty jsou naopak bílé, matné a třpytí se, jako kdyby byly ze spojených krystalů cukru. Pokud si u některých výrobků nejste jisti, nejlepší cestou je nechat si přímo od výrobce potvrdit, že je jeho výrobek 100% přírodní kamenec draselný. Velký počet účinků kamence draselného je člověku znám od nepaměti: změkčující, stahující, hypoalergenní a antiperspirační. Každý BLOC HYALIN je unikátní díky ruční výrobě.

 

Feret_clanek_1

 

Tipy pro použití a péči o BLOC HYALIN

Navlhčete BLOC HYALIN před jeho použitím a po použití ho krátce opláchněte studenou vodou. Doporučujeme s nikým BLOC HYALIN nesdílet. Je určen pouze pro zevní použití. Uložte mimo dosah malých dětí.

Deodorant

BLOC HYALIN je považován za nejlepší alternativu klasických deodorantů, které často obsahují parfém, alkohol a chemické konzervanty, jako například parabeny. Při aplikaci na pokožku zanechává neviditelný film minerálních solí, který zabraňuje tvorbě bakterií, zodpovědných za nepříjemný zápach. Jeho stahující účinky však dovolují pokožce dýchat. Pro použití v podpaží použijte jeho zaoblenou stranu. BLOC HYALIN je také oblíben u sportovců proti pocení rukou a nohou. BLOC HYALIN přirozeně zajistí perfektní hygienu během celého dne a bez zanechávání stop na oblečení. Bez alkoholu a bez parfemace, hypoalergenní, BLOC HYALIN je ideální pro ty, kteří nesmí používat parfém (someliéři, servírky a číšníci atd.) nebo nechtějí kombinovat vůni deodorantu a svého oblíbeného parfému.

Holení

BLOC HYALIN je dokonalým pomocníkem moderního muže při holení, nenahraditelným v jeho holicím rituálu. Při použití před mokrým holením či elektrickým holicím strojkem díky svým stahujícím účinkům pomáhá vousy udělat tužší a snazší k oholení. Při použití po holení uklidňuje podráždění, tonizuje pokožku a zanechá ji v perfektní kondici. Jeho antibakteriální vlastnosti pomáhají předcházet vzniku pupínků. Při drobných poraněních zastavuje BLOC HYALIN krvácení. Na obličej používejte BLOC HYALIN větší plochou.

Epilace

Ženy používají BLOC HYALIN po holení či epilaci pro uzavření pórů a zpevnění pokožky. BLOC HYALIN může být aplikován hned po holení či epilaci. Působí také jako prevence výskytu zarůstajících chloupků.

Opary a akné

BLOC HYALIN pomáhá vysušovat pupínky a také může být aplikován na opary již od samého začátku, kdy ještě nejsou vidět, ale způsobují pocity brnění či svědění.

Respekt k životnímu prostředí

V případě správné péče může BLOC HYALIN vydržet opravdu dlouho a tím pomáháme chránit životní prostředí.

 

Koupit Bloc Hyalin 

Zpět do obchodu