Powered by Smartsupp

Jak umocnit atmosféru interiéru

Když se řekne domov, představíme si místo bezpečné, útulné a vřelé. Místo, kam se s rodinou nebo přáteli uchýlíme od shonu všedních dní. Kromě nábytku, dekorací a použitých materiálů hrají v interiérech důležitou roli také interiérové vůně.

Interiérový sprej či difuzér dokáží v místnosti hotové zázraky. Upřednostňujete vůně jemné jako čerstvě vyprané prádlo? Pokojová vůně či difuzér Musc blanc nabízí dechberoucí kombinaci kosatce, karafiátu, pižma a bílého geránia. Vůně je jemná, ale přesto výrazná. Pokud dáváte přednost vůním orientálnějším, sáhněte po difuzéru či interiérovém spreji Katmandu. Teplý nádech této nádherné vůně je docílen kombinací pačuli, růže a pelargónie.

 

Screenshot 2019-12-11 at 22.25.02

 

Oheň přináší do interiéru klid. Kdo by odolal čtení knížky u rozpáleného krbu? Představte si, že můžete propojit čtení knížky Charlese Dickense s literární svíčkou s názvem tohoto velikána. Tato svíčka Vás zahalí do vůně mandarinky, jehličí a esenciálního oleje ze vzácného stromu aquilárie. Ve stejné parfemaci nabízíme také interiérový sprej, se kterým vstoupíte do světa opravdové pohody, klidu a uvolnění. Jedná se o nezapomenutelnou vůni pro jedinečné okamžiky. 

 

Screenshot 2019-12-11 at 22.13.10

 

Pokud ale dáváte přednost spisovatelce Colette a jejímu příběhu vášně o mladičké kurtizáně Gigi, máme pro Vás svíčku či interiérový sprej s názvem této slavné spisovatelky, který je okouzlující svojí vůní fíky, jasmínu a borovice.

 

V našem butiku Myskino na Vinohradské 24 si můžete ke každé z námi nabízených vůní přivonět a v klidu se rozhodnout, která je právě pro Váš interiér ta pravá.

Zpět do obchodu