Powered by Smartsupp

Tipy na podzimní niche parfémy

Podzim. Období dýňových polívek, zázvorových čajů a vlněných svetrů. Se změnou jídelníčku a šatníku, přichází na řadu i změna vůně. Zatímco v létě budeme holdovat spíše svěžejším a lehčím vůním, s příchodem podzimu se náš výběr změní. Naše potřeba vyměnit vůni za výraznější, dřevitější, zemitější, kořeněnější či sladší je naprosto přirozená.

Vybrali jsme pro vás několik tipů na niche parfémy, díky kterým se Vaše mysl zahalí snadněji do sychravého podzimu. Správně vybraný parfém vám pomůže se lépe naladit na podzimní dny a vychutnat si toto období naplno.

Screenshot 2019-11-01 at 20.48.27

 IRIS – CENDRÉ

Výrazný niche parfém Iris – Cendré je určený těm, ktěří se rádi odlišují a svým parfémem chtějí zaujmout. Za touto vůní stojí stejně jedinečná žena, umělkyně s velmi atypickým stylem. Naomi Goodsir neustále rozpoutává zájem o svou tvorbu. Vytváří klobouky, tašky a další doplňky s nespoutanou představivostí. Její parfém Iris – Cendré vás v období podzimu skvěle uzemní tabákem a ambrou. Společně s labdanem, mandarinkou, kosatcem, fialkou a bergamotem vytváří koncept, který je velmi hravý a nezapomenutelný.

EROTIKON 

Tato neodolatelná a svůdná vůně Vás vtáhne a nepustí. Jedinečná kompozice z dílny českých niche parfémářů značky Pigmentarium. Tento sladký, hřejivý a svůdný počin je inspirován stejnojmenným filmem Erotikon, prvním erotickým snímkem od Gustava Machatého. V předehře Erotikonu pocítíme překrásné pohlazení čokolády spojené s růžovým pepřem a zázvorem, které přecházejí do srdce proudícího hřejivou vanilkou s podmanivými fazolemi tonka. Celý tento jedinečný akt naplňuje ambrase svojí magickou vůní společně s mošusem, pačuli a sametovým santalem. Erotikon je tak niche parfém velmi afrodiziakální, vášnivý a dráždivý. 

Screenshot 2019-11-01 at 20.48.40 

 ORLANDO

Parfém je inspirovaný románem Virginie Woolf o šlechtici, který prožije tři století v nezměněném věku třiceti let. ….poselství, že nezáleží tolik na pohlaví, ale spíš na bytosti, která se skrývá pod rouškou ženy nebo muže. Guajakové dřevo ve spojení s hřebíčkem, pomerančem, růžovým pepřem a zázvorem přímo vybízejí k tomu, vychutnat si niche parfém Orlando naplno právě na podzim. Ambra, pačuli, peruánský balzám a pižmo dokreslují jedinečný odkaz tohoto parfémů, který dokáže člověka uzemnit, zahřát a svojí podmanivou vůní totálně odzbroji.

 THÉ DARBOUKA

Láká vás se v podzimním čase posadit se šálkem horkého kakaa za okno a pozorovat padající listí? Thé Darbouka, podmanivá vůně odhalující ohnivý temperament vám ingredienci kakaa nabízí. V kombinaci s bergamotem a růžovým pepřem vás vyzbrojí energií, kterou v chladnějších měsících tolik postrádáme. Jalovcové bobule, kandované ovoce, slaměnka a styrax zajišťují velmi osobitou kombinaci, se kterou se jen tak nesetkáte. ….Tento niche parfém není jedinečný pouze svojí vůní ale také hudebním doprovodem, který byl k tomuto parfému složen. Jedná se o kouzelný zážitek.

 

 

Zpět do obchodu