Powered by Smartsupp

Když má pleť dovolenou

Kdy jindy, než v létě bychom měli nechat naši pleť volně dýchat. Nezatěžovat ji make-upem, vystavit ji sluníčku a čerstvému vzduchu. Pokud chcete dopřát své pleti skutečnou dovolenou, čtěte dál…

Titul_léto2022

 

Péče o pleť v létě může být strašně jednoduchá. Platí totiž, že méně je více. Vystačíte si s pár produkty a stačí dodržet tato pravidla:

Krok 1 – čištění

Základ, bez kterého se neobejdete v žádném ročním období. Ať už preferujete čištění olejové (Natural Glow, Olej s grapefruitem a meruňkou), pěnové se spoustou vody (Gel Cleanser) nebo jemně krémové (No.1 od Edible Beauty), je to jen na vás. Čistit pleť bychom měli dvakrát denně, a ano, i když nepoužijeme ani gram make-upu. Šetrné čištění zbaví vaši pleť nečistot z vnějšího prostředí, přebytečného kožního mazu a zbytků kosmetických přípravků a připraví ji pro efektivní použití dalších produktů.

 

 Krok 2 – hydratace

Je důležitá pro uzamčení vlhkosti v pokožce. V létě si užívejte květinové vody, hydratační mlhy (Hydrating Mist Linda Meredith) nebo rozjasňující esence (Pristine). Můžete je používat několikrát denně, vaše pleť bude krásně sjednocená, vyživená, jasnější a zářivější.

 

Krok 3 – krém s UV faktorem

Opalovací krémy už nejsou to, co bývaly…posun v jejich kvalitě je ohromný! Ty dnešní vás ochrání nejen proti škodlivému UVA a UVB záření, ale také poskytnou plnohodnotnou péči, včetně té proti vráskám. Vybírejte krémy bez chemických přísad a parabenů, ale takové, které se na pleti krásně rozetřou a neudělají bílý "film". Opravdu kvalitní výrobce myslí i na přírodu, jejich přípravky nezatěžují životní prostředí a část výtěžku na jeho obnovu také jde. Pro ty náročnější z vás máme v nabídce Plumscreen, který přes léto nahradí veškeré další pečující přípravky, nebo Urban Feel Good, pro maximální ochranu i v městském prostředí.

 

Krok 4 – přírodní dekorativní kosmetika

Dekorativní kosmetiky se nemusíte vzdát ani v létě. Pokud zvolíte produkty čistě přírodní, vyhnete se ucpávání pórů a vaše líčení bude vypadat velmi přirozeně. Minimalizovat lesk T-zóny pomůže transparentní matující pudr, na tváře, oči a rty vybírejte ze široké palety barev značek Manasi(7) a Henné Organic.

 

Zpět do obchodu