Powered by Smartsupp

Malý bojovník proti mnoha problémům

Niacinamid, také známý jako vitamin B3, je ve vodě rozpustný vitamín, který vaše pleť opravdu potřebuje. Vyskytuje se přirozeně v našem těle a potřebujeme ho, aby všechny tělesné procesy, od těch zažívacích až po ty nervové, fungovaly správně. A jak vám může pomoc niacinamid v kosmetice?

Merme 1

 

 

Má protizánětlivé účinky a poradí si s akné

Seznamte se se skvělým spojencem v boji proti akné! Pomůže vám zredukovat pupínky, které už se na pleti objevily, a zároveň působí jako prevence. Stahuje rozšířené póry a snižuje produkci kožního mazu. Zabraňuje tomu, aby se z ucpaných pórů a černých teček staly zánětlivé, zarudlé boláky a cysty.

Bojuje proti vráskám Merme 2

Ať už bojujete s jakýmikoli problémy, při aplikaci niacinamidu na pleť budete zároveň pomáhat prevenci vzniku vrásek. Niacinamid zvyšuje produkci kolagenu v těle, dokáže si s nimi hravě poradit a naši pleť udržet déle pevnou. Pomáhá redukovat vrásky a jemné linky, odstraňuje příznaky fotostárnutí. Posiluje obrannou funkci kůže a zabraňuje vysoušení pleti. Niacinamid zvyšuje hladinu ceramidu, kolagenu a mastných kyselin ve vnější vrstvě pokožky, chrání tak kůži před škodlivinami, volnými radikály a mikroorganismy.

Sjednotí tón vaší pleti  

Aby toho nebylo málo, další skvělou vlastností niacinamidu je to, že dokáže potlačit hromadění melaninu v pokožce. Působí tedy jako prevence hyperpigmetace a pomůže vám zesvětlit již existující pigmentové skvrny. Celkově se zkrátka zaslouží o sjednocení tónu vaší pleti.

 

Niacinamid je prostě senzační. Pokud chcete zjednodušit svůj pravidelný kosmetický rituál a jednou lahvičkou vyřešit víc problému niacinamid je perfektní řešení.

 

Zpět do obchodu