Powered by Smartsupp

Ty pravé vůně pro horké všední dny i letní večery

Ve vzduchu je cítit léto a vy možná právě přemýšlíte o tom, jaký parfém vám bude letos dělat společnost. Vybrali jsme pro vás tři ikonické vůně z nabídky Myskino, díky nimž bude Vaše léto doslova nezapomenutelné. Každá z nich je jiná, a přece tak krásná.

Yuzu 

Francouzská parfemářka Patricia de Nicolaï stojící za značkou Nicolaï vytvořila spolu se svým synem Axelem na míru umíchaný parfém pro horké letní dny – Eau de Yuzu. Je jako úžasná procházka v sofistikovaných japonských zahradách - silná a svěží. Kompozici citrusových a vodních tónů yuzu, pomerančovníku hořkého jalovce a grapefruitu dotváří dřevitý akord podpořený pačuli, guajakovým dřevem a vetiverem. Eau de Yuzu je skvělou volbou jak do práce, tak na výlet do přírody nebo za kulturními zážitky.

 

Erotikon

Chystáte se na letní večer s přáteli nebo s partnerem. Něco chybí. Ta třešnička na dortu. Na poličce zahlédnete svůj Erotikon. Vůni neodolatelnou, svůdnou, zakázanou. Ano, to je to pravé pro dnešní večer. Chcete si jej pamatovat ještě hodně dlouho. V předehře pocítíte hedvábné pohlazení čokolády spojené se zázvorem a růžovým pepřem, které přecházejí do srdce proudící hřejivou vanilkou s podmanivými fazolemi tonka. Celý tento láskyplný akt naplňuje ambra se svojí magickou vůní společně s mošusem, pačuli a sametovým santalem. Erotikon je tak parfém velmi afrodiziakální svůdný, vášnivý a dráždivý.

Pura Lux

Znáte to. Horké letní dny nás někdy natolik unaví, že chceme strávit večer venku nebo doma na terase s knížkou, sklenkou vína, dekou a jen tak rozjímat. Tóny této vůně zní jako žalm pro krásu krále Davida. Síla pižma probouzející spiritualitu a santalové dřevo přinášející vnitřní mír. PURA LUX vyzařuje světlo duše. Pura lux v překladu znamená "čisté světlo". Hřejivá vůně ambry vás obejme do náruče a budete se v ní cítit jako v bavlnce.



Zpět do obchodu