Powered by Smartsupp

Účinné deodoranty

Deodoranty se staly nedílnou součástí naší péče o tělo, většinou si bez nich nedokážeme představit den. A protože každému vyhovuje jiný typ, způsob nanášení a třeba vůně, do naší nabídky jsme zařadili od každého něco. Tady jsou.

Deodorant 1- landscape-_DSC6518-Edit

Deodorant od Bondi Wash je na první pohled klasický kuličkový deodorant. Na pohled druhý zjistíme, že zas tak "obyčejný" není. Je 100% přírodní, obsahuje směs antibakteriálních olejů a australských bylin, díky kterým jsou jeho účinky dlouhotrvající. Nádherně voní díky jedinečné vůni citronového čajovníku a samozřejmě neobsahujealkohol, hliníkové soli, sírany ani syntetické vůně. V nezávislém testu serveru Proženy.cz prošel na výbornou a právem se zařadil mezi naše nejprodávanější kosmetické produkty. 

Bloc_Hyalin_prirodni_deodorant (kopie)

Bloc Hyalin od Féret jsme objevili ve Francii a nebudeme daleko od pravdy, když řekneme, že jej najdete v koupelně každé Francouzky nebo Francouze. Milovníci parfémů totiž říkají, že vůni by nemělo nic "rušit". Bloc Hyalin je bez parfemace a opravdu účinně likviduje veškeré zápachy. Použití je jednoduché, stačí namočit pod proud tekoucí vody a nanést do podpaží. Potit se sice budete, ale čistý kamenec draselný se svými silně desinfekčními účinky zabrání veškerým pachům. A o to přece jde:-)

                                                                   EAU_MIXTE_DEODORANT+BOITE (kopie)NY_DEODORANT+BOITE (kopie)

Deodorant L'Eau Mixte patří do skupiny deodorantů s rozprašovačem. Známá parfémářská značka Nicolaï vytvořila řadu deodorantů podle svých nejprodávanějších svěžích vůní, vedle L'Eau Mixte, které vévodí vůně čerstvé máty s bergamotem u nás najdete ještě deodorant New York , vůni stimulující, dřevitou a kořeněnou.

 

Zpět do obchodu