Powered by Smartsupp

Čokolády pro krásnou pleť i zdravá střeva

V záplavě značek s potravinovými doplňky si na nejvyšší vlně již několik let elegantně splývá italská značka Depuravita. Její portfolio tvoří holistická řada detoxikačních produktů, doplňků a elixírů, které čistí tělo i duši. Třeba Vás těchto několik řádků přesvědčí, že s péčí o sebe bychom měli začít zevnitř...

 

probioticchocolate_2

Absolutním bestsellerem je 100% přírodní veganská Kolagenová čokoláda. Unikátní formule kolagenové čokolády, která kombinuje prvotřídní raw kakao s rostlinnými FytoCeramidy Ceramosides™, pomáhá s výživou oslabené ochranné kolagenové bariéry pokožky a díky obnově důležitých lipidů výrazně napomáhá její reganeraci a hydrataci.

Dalším, velmi oblíbeným produktem, je Probiotická čokoláda. Probiotická čokoláda je složena z organického kakaa, kakaového másla, organického třtinového a kokosového cukru, mletých mandlí a probiotika Bacillus Coagulans GBI-30, což je známý probiotický kmen pro vyvážení našeho mikrobiomu. Ten podporuje správné trávení, imunitu a zvyšuje využití proteinu v těle.

 

AbsoluteShine_6

Spokojené zákaznice nedají dopustit také na Absolute Glow - přírodní pleťový rozjasňovač s výtažky z camu camu a baobabu, které jsou mimořádně bohaté na vitamín C a antioxidanty. Tento produkt je ideální pro lidi, kteří žijí hektickým životním stylem, ale také pro ty, kteří žijí v oblastech se znečištěným ovzduším.

Správné funkci metabolismu a posílení imunitního systému napomáhá přípravek Feed and Fit s dvěma superpotravinami naráz - organickou moringou a açai, které obsahují vysoce silné protizánětlivé látky, esenciální mastné kyseliny v nich obsažené také napomáhají tělu k jeho přirozenému a hladkému chodu.

Se zanícenou či dehydratovanou pokožkou a lámavými vlasy si hravě poradí přípravek Absolute Shine, který obsahuje výběr těch nejlepších účinných látek přírodního původu, mj. bioaktivní zdroj keratinu Cynatine HNS, důležitý antioxidant Curcumin C3 Complex®, bioperin, zinek, měď a selen.

 

SmartSleepTekutý elixír na spaní Smart Sleep, vyvinutý bez použití a obsahu alkoholu, zase napomáhá přirozeně usnout bez pocitu ospalosti a únavy druhý den. Užití kořene kozlíku lékařského a melatoninu jemně navozují pocit klidu. Meduňka, mučenka a heřmánek společně účinkují na zmírnění příznaků úzkosti a nespavosti a zároveň usnadňují trávení a uvolňují břicho a žaludek.

Nejnovějším přírůstkem do rodiny Depuravity je rozpustný přípravek Hello Wrinkles pro hloubkovou stimulaci kolagenu. Pravidelné užívání zvýší elasticitu a hydrataci pokožky, obsažené peptidy zpomalují a působí proti tvorbě vrásek a pleť je následně zářivější a mladistvější.

 

 

Zpět do obchodu